Presentació

Presentació

Quan Ramon Abelló pare va iniciar l’activitat de compravenda de materials d’enderroc, aviat farà 30 anys, fou considerat una mena de visionari. Seguint els seus passos, Ramon Abelló fill ha mantingut l’esbojarrada idea durant tots aquests anys, lluitant contra competències oportunistes, crisi del sector de les antiguitats, crisi de la construcció… Malgrat tot, Materials de recuperació Ramon Abelló continua oferint a un públic fidel materials de construcció recuperats, antiguitats, decoració, col.leccionisme, etc.

La filosofia d’empresa segueix sent la mateixa des del començament: oferir als nostres clients material autèntic. Si convé, més humil o menys pretensiós, però sempre autèntic. Per aquest mo- tiu, mai hem entrat en la línia de les reproduccions ni les importacions d’objectes seriats de gust dubtós.

A Materials de recuperació Ramon Abelló hi descobrirà quelcom més que un punt de venda. Als 10.000 metres d’exposició hi trobarà objectes per comprar, però també idees per dur a terme posteriorment, solucions a problemes constructius, decoratius, etc. I ens hi trobarà a nosaltres. Des de la humilitat i l’honestedat els podem oferir professionalitat, assessorament tècnic gratuït, bon tracte, bons preus i, com hem dit abans, coses de veritat.

MATERIALS ANTICS PER LA CONSTRUCCIÓ I DECORACIÓ

Construcció 60%
Decoració 90%
Antiguitats 75%